MODERN BİR SUNGURLU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

“Sosyal Belediyecilik” alanında yapmış olduğu çalışmalarla taraflı tarafsız Sungurlu Halkı’nın taktirini toplayan Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, ilçemizde bulunan camilerin ışıklandırılması, Tarihi Saat Kulesi’nin bakım onarım ve ışıklandırılması, Atatürk Meydanı’nda Sungurlulu ve Sungurlu dışından misafir olarak gelen misafirlerimiz için “Ay Yıldızımızın olduğu ve Sungurlu” yazılı fotoğraf çekinme alanından sonra şimdi de Ankara-Samsun Asfaltı üzerinde ve Yılmaz Ergişi Parkımızın yanında bulunan kavşağa devasa “Ay Yıldız” tabelası yaptırdı.

Gün içerisinde Çorum istikametinden gelişte şehir merkezine giriş kavşağına yerleştirilen “Ay Yıldız” tabelası Sungurlu halkının büyük beğenisini topladı. Hemşehrilerimiz,senede yaklaşık olarak bir milyon aracın geçtiği ve Karadeniz’in Kapısı olan Sungurlumuza böylesine bir görsellik kazandırdığı için Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e teşekkür ettiler.

Önceki SUNGURLU VE SUNGURLU BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR